ClickCease

TERMENI SI CONDITII – CLEAN ROMTIM SRL

1. IDENTIFICAREA COMERCIANTULUI ONLINE

Site-ul https://casa-curateniei.ro/ este proprietatea exclusiva a S.C. CLEAN ROMTIM SRL.

Date de contact
Email: office@cleanromtim.ro
Telefon: 0788 253 776
Sediul: Moșnița Veche, Strada Aurel Cosma Nr. 43, Judetul Timis
CUI RO 30925491
Program cu clientii : interval orar 8.00 -17.00 , Luni-Vineri

2. DESPRE https://casa-curateniei.ro/

https://casa-curateniei.ro/ este un serviciu de comert electronic / comert on-line / prin internet. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite pe site sau prin telefon.

3. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI DREPTURILE DE AUTOR (COPYRIGHT)

3.1. Continutul si designul https://casa-curateniei.ro/ incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, apartin societatii si/sau colaboratorilor sai si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

3.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de https://casa-curateniei.ro/ , includerea oricarui continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al https://casa-curateniei.ro/ asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al https://casa-curateniei.ro/.

3.3 In cazul in care Vanzatorul confera Clientului / Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul / Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite. In cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Vanzatorului pentru respectivul Client / Utilizator sau oricare alt tert care obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

3.4 Pentru orice sesizare legata de drepturile de autor va rugam sa ne contactati la adresa: office@cleanromtim.ro

4. INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Site-ul https://casa-curateniei.ro/ poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului https://casa-curateniei.ro/ sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati cont de utilizator pe site).

Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea Termenilor si conditiilor de utlizare a https://casa-curateniei.ro/ si a Politicii de confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si SC CLEAN ROMTIM SRL.

Intrucat prevederile Termenilor si conditiilor de utilizare pot fi modificate, va rugam sa le cititi periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile https://casa-curateniei.ro/.

Daca folositi acest site sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate in contul dvs. de utilizator.

Ne rezervam dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat.

5. PREZENTAREA OFERTEI

CLEAN ROMTIM SRL își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru https://casa-curateniei.ro/ sunt noi, în ambalajul original al producătorului și sunt însoțite de factură fiscală în momentul livrării.

Disponibilitatea produselor prezentată pe site-ul nostru se actualizează în timp real, însă există posibilitatea să intervină erori ale softului sau modificări în ceea ce privește disponibilitatea produselor la furnizor, de aceea ne rezervăm dreptul de a nu onora comenzile problematice. Vom încerca întotdeauna soluționarea acestor situații în mod amiabil și benefic pentru clienții noștri.

Preturile afisate includ TVA-ul aferent.

In ciuda eforturilor noastre, unele produse pot avea preturi incorecte, afisate in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera ca pret final, pretul acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari.

Disponibilitatea este afisata in timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

6. COMANDA

Cumparatorul poate efectua comenzi prin adaugarea produsului/lor in cosul de cumparaturi urmand apoi pasii in care va selecta modalitatea de plata si va introduce detaliile de contact si de livrare. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi in lipsa finalizarii comenzii nu atrage dupa sine inregistratrarea unei comenzi si implicit nici rezervarea automata a produsului.
Dupa finalizare, detaliile comenzii se pot verifica atat in atasamentul mesajului de confirmare cat si in sectiunea istoric comenzi din contul de utilizator de pe site-ul nostru.

Prin finalizarea comenzii cumparatorul agreaza ca toate datele furnizate, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate.

Pentru ca livrarea sa se efectueze in cele mai bune conditii, atunci cand completati datele beneficiarului asigurati-va ca acestea sunt complete si corecte. In cazul in care nu ne puteti furniza adresa completa sau numele complet, va rugam sa ne anuntati telefonic sau prin email. Nu ne asumam raspunderea pentru livrarile intarziate cauzate de lipsa datelor complete.

7. PROCESAREA COMENZILOR

Dupa inregistrarea comenzii, veti primi prin e-mail un raspuns automat de confirmare. Comenzile primite pana in ora 10, sunt de regula procesate in aceeasi zi sau in urmatoarea zi lucratoare. Produsele sunt de regula livrate in termen de 2 zile lucratoare. Cu toate ca 90% din produse sunt tot timpul in stoc, in mod exceptional, termenul de livrare se poate prelungi.

8. MODALITATI DE PLATA

In numerar, la livrare – cea mai des folosita metoda de plata. Platiti curierului, care va emite o chitanta sau pentru livrari in Bucuresti direct soferului prin chitanta emisa.

Ordin de plata – Transfer bancar – dupa primirea comenzii veti primi numarul de cont pentru a putea efecuta plata in avans. La livrarea produsului veti primi si factura fiscala.

9. LIVRARE

Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România intr-un termen stabilit în funcţie de localitatea de destinaţie. Acest timp se calculează din momentul în care s-a convenit asupra modalităţii de plată.

Marfa va fi livrată direct la adresa specificată în comandă; împreună cu produsele comandate, veţi primi şi factura corespunzatoare, pe care vă rugăm să o păstraţi. În cazul în care comanda dumneavoastră nu ajunge până la data programată, vă rugăm să contactaţi prin apel telefonic la numărul 0788 253 776 sau prin e-mail office@cleanromtim.ro.

10. GARANTIA PRODUSELOR

CLEAN ROMTIM SRL garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului si pana in momentul livrarii. Produsele, acolo unde este cazul, sunt insotite de certificatul de garantie in original, emis de importator sau furnizor. In functie de produse si de furnizori, asiguram garantii cuprinse intre 24 luni si 36 luni.

11. DREPTUL DE RETUR

Potrivit Ordonanței OUG 34/20014 – privind protecția consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fără penalități si fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care vor cădea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Dreptul la retur este aplicabil doar PERSOANELOR FIZICE.

Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

  • Produsele comandate on-line dar care au fost ridicate direct din depozit sau aduse de catre reprezentantii firmei noastre (ex: daca un reprezentant al firmei noastre vine la locatia dumneavoastra si va prezinta, incearca aspiratorul cu dumneavoastra de fata, dupa ce acceptati, produsul nu mai poate fi returnat)
  • Aspiratoarele, masinile de curatenie, pompele sub presiune, carucioarele de curatenie, mopurile, etc care au fost folosite in mod excesiv, nu doar testate, cu urme vizibile de zgarieturi, lovituri sau uzura a accesoriilor.
  • Vor fi returnate catre client echipamentele care, dupa verificare, se constata ca nu au fost curatate ( filtre imbacsite de praf, cuve negolite de apa sau alte reziduuri, etc).

descarca formularul de retur aici

exemplu formular

12. SESIZĂRI ȘI RECLAMAȚII

Pentru orice sesizare sau reclamație ne puteți contacta telefonic la numărul 0788 253 776 sau pe email la office@cleanromtim.ro. Orice conflict apărut între CLEAN ROMTIM SRL și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. CLEAN ROMTIM SRL se obligă să restituie clientului (persoana fizica) sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.

In cazul in care concilierea amiabilă nu este posibilă se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

13. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

CLEAN ROMTIM SRL garantează respectarea legislatiei privind gestionarea si protectia datelor personale. Prin comenzile pe care le realizați, vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră de contact să fie prelucrate de către CLEAN ROMTIM SRL.

În situatia în care utilizatorul se consideră prejudiciat din cauza preluării, stocării sau procesării datelor sale personale de către CLEAN ROMTIM SRL sau este nemulţumit de modalitatea în care a gestionat o cerere a sa privind aceste date, el se poate adresa instanţei, conform dispoziţiilor legale în materie.

Citeste si:

Politica de confidențialitate

Politica de cookies

14 FORTA MAJORA

CLEAN ROMTIM SRL, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre https://casa-curateniei.ro/ nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect in cauze care nu depinde de vointa https://casa-curateniei.ro/.

Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la https://casa-curateniei.ro/, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele https://casa-curateniei.ro/, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia in vigoare.

Meniu
X