ClickCease

Despre CLEAN ROMTIM

Echipamente profesionale, ustensile si accesorii pentru curatenie

Experienta de peste 20 ani in domeniul vanzarilor de echipamente pentru curatenie, ne-a invatat sa venim in intampinarea fiecarui client in parte.

Suntem aici nu doar pentru a va oferi echipamente de cea mai buna calitate la preturi mici, ci si pentru a gasi impreuna o cale pentru o colaborare fructuoasa de ambele parti.

CLEAN ROMTIM este importator de echipamente profesionale a cunoscutelor marci LAVOR, TTS, TRON.

Inca de la inceput, adica din 1994, de cand va punem la dispozitie serviciile noastre, am mers pe deviza ca fiecare client este important, fie ca ne este solicitat un aspirator, un carucior pentru curatenie, o masina de spalat pardoseli sau de maturat, un monodisc.

CLEAN ROMTIM, profesionisti in domeniul echipamentelor si accesoriilor pentru curatenie!

Despre CLEAN ROMTIM

Societatea comerciala CLEAN ROMTIM SRL va asigura:

  • Calitatea produselor garantata;
  • Printre cele mai mici preturi de pe piata romaneasca;
  • Service oriunde in tara in 24 de ore; firma noastra dispune de echipe mobile si 2 puncte de lucru in tara, la Timisoara si Brasov;
  • Posibilitatea de plata esalonata – leasing, rate;
  • Piese de schimb si consumabile;

Garantam ca la noi veti gasi calitate, seriozitate, flexibilitate si mai ales siguranta continuitatii colaborarii pe termen lung.

Contactati-ne si veti intalni o echipa dinamica, dornica sa va demonstreze ca suntem CEI MAI BUNI!

Despre LAVOR 

The HISTORY

Brand-ul LAVOR a fost fondat in anul 1975 de catre antreprenorul Giancarlo Lanfredi. Povestea a inceput in localitarea Suzzara ( Mantua) prin fabricarea pompelor sub presiune si aspiratoarelor. De-a lungul timpului, enorma determinare si implicare a fondatorului a adus firma la pozitia actuala de lider sectorial in Italia si peste hotare,oferind o gama larga si diversa de produse, care cuprinde fiecare aspect al curatarii, de la pompe sub presiune si aspiratoare casnice pana la gama profesionala de pompe sub presiune , aspiratoare, sisteme umed-uscat, maturatori , masini de spalt pardoseli. Astazi Lavor are peste 300 angajati in administratie  si aproximativ 200 de asociati, cu filiale in mai multe tari din lume, cum ar fi Franta, Marea Britanie, Spania, Polonia, Brazilia si China.  

Din anul 2019, Lavor a devenit sponsor principal & furnizor sisteme de curatare al echipei LCR HONDA, in cadrul CAMPIONATULUI MONDIAL MOTO GP. 

Meniu
X